Algemeen

Beveiliging is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Bijna alle bedrijfspanden zijn beveiligd, waar diefstalverzekeringen weer een lage premie tegen over zetten. Het is dan ook verwonderlijk dat vele ondernemingen computerbeveiliging, netwerkbeveiliging, internet beveiliging en IT-beveiliging in het algemeen nog steeds als bijzaak behandelen. Waarom zou u zich hier niet tegen verzekeren? Het gaat hier immers over het zenuwstelsel van de activiteiten van de organisatie. Het gaat ook om de beveiliging van het intellectueel kapitaal, de continuïteit en wettelijke aansprakelijkheid van de onderneming. Security is complexe materie. Zowel technisch, menselijk als wettelijk. Laat u hierbij adviseren en begeleiden door SurfPlan!

SurfPlan zorgt voor verantwoord en veilig zakelijk internet- en e-mailgebruik voor uw organisatie door het adviseren in:
 Beveiligingsbeleid, waarbij beleid wordt opgesteld, ingevoerd, gevalueerd en gecontroleerd;
 Audits, zoals Risico Inventarisatie en Analyse, waarbij beveiligingslekken, risico's en bedreigingen in kaart worden gebracht in relatie tot praktische haalbaarheid en rendement
 Scans die uw internet-, netwerk- en e-mailbeveiliging onder de loep nemen, zoals de Interne, Web Security, Mailgebruik en Webgebruik Scan
 Training en Voorlichting, om het security bewustzijns- en kennisniveau binnen uw organisatie hoog te houden.
 Security consultancy, implementatie, helpdeks, onderhoud en outsourcing (managed security diensten).
 

Tevens adviseert en ondersteunt SurfPlan u met concrete oplossingen bij het beveiligen van uw netwerk, systemen, internet en e-mailverkeer:
 Firewalls zodat uw digitaal bezit door de beste mogelijke beveiliging beschermd wordt met toegangscontrole en authenticatie;
 Intrusion Detection and Prevention, zodat u accuraat aanvallen op uw netwerk, mail- of webserver kunt decteren en kunt voorkomen;
 Virtual Private Networks (VPN), zodat uw organisatie via het internet beveiligde verbindingen kan realiseren met externe gebruikers (bijv. thuiswerkers, neven-vestigingen);
 Anti-virus-, spyware-, spam-software zodat uw laptops, desktops en servers op zorgvuldige wijze beschermd worden tegen virussen, spam en spyware.
 Content Filter Software, waarmee u het internet- en e-mailgebruik van medewerkers kunt filteren en monitoren conform uw gedragscode voor veilig en verantwoord internet- en e-mailgebruik op de werkplek.
 PKI en Encryptie oplossingen, zodat onweerlegbaar de juiste personen de authentieke digitale informatie in handen kunnen krijgen en andere personen niet mee kunnen lezen.
 Identiteitsmanagement en Authenticatie, zodat de identiteit van medewerkers, klanten, leveranciers, investeerders (beleggers) en derden binnen Informatie Systemen veilig geadministreerd kan worden en op basis hiervan de toegang en de autorisatie verleend kunnen worden.
 Data back-up, synchronisatie en herstelmanagement, zodat uw gegevens ten alle tijde en op iedere locatie paraat staan en bij verlies snel hersteld kunnen worden.

SurfPlan biedt u als organisatie uw een totaal oplossing voor de implementatie en beheer van een effectief en efficient Security beleid binnen uw organisatie met behulp van Managed Security Diensten, zoals:
 Employee Internet- en E-mailmanagement;
 Periodieke Security Audits (intern/extern);
 Managed Firewall- en VPN-diensten;
 Managed Antivirus-en Antispam-diensten.

Mocht u meer willen weten over onze diensten, neem dan contact op met uw adviseur bij SurfPlan!