Na een tijd, nadat verschillende werknemers uw firewall beheerd hebben, zijn uw firewall regels behoorlijk complex geworden. U weet niet zeker meer of de regels die in uw firewall zijn opgesteld u nog wel genoeg beschermen. Tegelijkertijd wil het management thuiswerken en mobiel werken gaan promoten en misschien wel het internetgebruik van de medewerkers gaan monitoren.
SurfPlan is in staat om volledig of gedeeltelijk Firewall en VPN beheer te verzorgen voor uw organisatie, conform de richtlijnen van de Firewall en VPN-fabrikanten.
SurfPlan maakt gebruik van meerdere management platvormen die door Security Engineers bewaakt worden. Bij SurfPlan Firewall Managed Services is het beheer van uw Securepoint Firewall in veilige handen. Bij een Managed Service setup traject wordt er gestart met een consultant onderzoek. Tijdens dit onderzoek wordt de infrastructuur van de netwerkorganisatie in kaart gebracht ten aanzien van de Security Gateway. Daarna wordt er samen met de organisatie een Security Policy uitgewerkt met betrekking tot het functioneren van de Security Gateway en het beheer en onderhoud hiervan. Door deze managed security benadering neemt SurfPlan dus op afstand op een veilige manier het beheer en management van uw firewall en VPN over. Een correct geconfigureerde firewall en goed onderhouden

Beheeractiviteiten die SurfPlan voor haar relaties vezorgt zijn:
Het verzorgen van remote software update en upgrade van de Security Gateway;
Het uitvoeren van aanpassingen in de Firewall rulebase;
Het uitvoeren van aanpassingen op de Firewall bij veranderingen in het netwerk;
Het toevoegen van VPN Gebruikers in de gebruikers database;
Het monitoren van de Security Gateway op periodieke basis het gehele jaar door;
Escalatie en incidenten afhandeling;
Het uitbrengen van maandelijkse rapportages;
Hardware onderhoud inclusief vervangende apparatuur on-site met een interventie tijd van 4/8/16 uur.

SurfPlan's Managed Firewall en VPN diensten bieden u de flexibiliteit en schaalbaarheid die uw zaken nodig hebben. SurfPlan beschikt over Security consultants met brede ervaring en kennis. SurfPlan helpt u uw risico's en kwetsbaarheden in dit digitale tijdperk te minimaliseren door continue onze ervaring op het gebied van best cases en uitgebreide kennis met u te delen.

Wilt u meer weten over Managed Firewall en VPN diensten, neem dan contact op met uw adviseur bij SurfPlan!