Securepoint

 

 

 

Securepoint is een complete netwerkbeveiligingsoplossing die uw organisatie beschermt tegen een reeks risico's met betrekking tot beveiliging en productiviteit. Securepoint voorkomt problemen met behulp van zeven bedrijfskritische security toepassingen:
Firewall;
Virtual Private Networking;
Intrusion Prevention;
Virus Protectie;
Spam Protectie;
Surf Protectie (URL Filtering);
Spyware en Adware Protectie.

Firewall, VPN en Intrusion Protection:
De al vaak onderscheiden firewall met stateful packet inspection en application-level proxies is er om zowel in- als uitgaand internetverkeer van uw organisatie te bewaken. Indien de aanvallen gericht zijn op applicaties of bestaan uit gevaarlijke code, dan wordt dit met behulp van Intrusion Protection gedetecteerd en gestopt. De Virtual Private Network (Gateway) zet voor u de beveiligde verbindingen op met mobiele, thuiswerkers en nevenvestigingen.

Surf, Spyware en Virus Protectie:
Biedt u de mogelijkheid om de productiviteit van uw werknemers te verbeteren door ongeoorloofd en onverantwoord surfgedrag tijdens werktijd tegen te gaan. Tevens worden de computers en het netwerk tegen webgebaseerde virussen, spyware, adware en andere kwaadaardige applicaties beschermd.

Spam en Virus Protectie:
Securepoint helpt u om het verlies aan productiviteit door het openen en verwijderen van ongewenste e-mail te beperken, danwel computers te beschermen tegen e-mailgebaseerde virussen.

Met Securepoint beschikt U over een professionele en volledige bescherming tegen hackers, virussen en andere risico's die inherent zijn aan de communicatie via het internet. Gebasseerd op Open Source heeft Securepoint nieuwe technische en economische standaarden gecreerd. Securepoint is een Duits bedrijf en beschermt inmiddels 36.000 netwerken wereldwijd ondersteund door meer dan 2000 partners.

Wilt u meer weten over Securepoint bekijk dan eens de brochures, download de Securepoint software of neem contact op met uw adviseur bij SurfPlan!