Secure Password Management is een veilige software module voor de ID Control USB Token welke op hoog niveau alle wachtwoorden voor extranets, web toepassingen en applicatieprogramma’s voor u beheert. Secure Password Management helpt u met het onthouden van de verschillende accounts en wachtwoorden en kan met behulp van een master wachtwoord automatisch uw gebruikersnamen en wachtwoorden voor u invullen in het inlogscherm, zonder dat u ze moet onthouden of ergens voor de “zekerheid” opschrijft. Kortom, indien u verschillende wachtwoorden heeft voor uw KvK, Webmail, DigID, Online Shop, etc. dan
biedt Secure Password Management een optie om deze automatisch binnen uw token op te slaan en met maar 1 Master Wachtwoord automatisch te laten invullen.

 

Secure Favorites Management is een veilige software module voor de ID Control USB Token waarbij u ten alle tijde uw online favorieten zoals bekend binnen Internet Explorer en Firefox bij u kunt dragen en beheren. Heel simpel kunt u al uw favorieten, net zoals uw opgeslagen gebruikersnamen en wachtwoorden uit uw browser importeren en ook vanuit de browser met behulp van een plug-in toevoegen. Haalt u uw ID Control USB Token uit uw computer dan zijn meteen uw favorieten verdwenen en worden er geen sporen achtergelaten. Kortom, alleen u hoeft te weten welke online favorieten u heeft.

 

Mocht u vragen hebben over de ID Control USB Token en de modules Secure Password en Favorites Management, neem dan gerust contact op met uw adviseur bij SurfPlan!