Secure Application VirtualizationDe ID Control USB Token maakt het mogelijk applicaties virtueel te draaien vanaf het flash geheugen van de token, zodat feitelijk applicaties draagbaar worden en los van de computer kunnen functioneren. Met behulp van Secure Application Virtualization bent u in staat uw toepassingen ook op andere werkstations op een veilige manier te gebruiken waar u maar bent en wanneer u maar wilt. U kunt nu waar en wanneer u maar wilt met uw Office, Skype, XenApp, Windows Messenger, Skype, Email Client, Boekhoud Pakket, etc. aan de slag terwijl de desbetreffende computer of laptop er niet over beschikt. Kortom, u steekt de ID Control USB Token in een PC en uw draagbare toepassing start na de opgave van de juiste PIN-code.

Uw persoonlijke configuratie, vaak gebruikte bestanden, voorkeur instellingen, chat records en andere informatie worden allemaal bewaard in de ID Control USB Token waardoor ze overal met de token toegankelijk zijn. De gevirtualizeeerde software kan geïnstalleerd worden in het geëncrypteerde deel van het flash geheugen zodat deze nog veilig beschermd zijn ook en zonder pincode geen toegang wordt verleend.


ID Control USB Token met Secure Application VirtualizationDe ID Control USB Token ondersteunt met Secure Application Virtualization:
- Citrix XenApp;
- Skype;
- Windows Messenger;
- Email Clients;
- Microsoft Office;
- Save-N-Sync (Data backup en synchronisatie);
- Etc.

Wilt u meer weten over de ID Control USB Token met Secure Application Virtualization, dan kunt u contact opnemen met ons!