MailArchivaVerschillen van MailArchiva ten opzichte van andere email archiveringsoplossingen:
MailArchiva verzekert u van de integriteit van uw informatie. Uw gearchiveerde e-mails worden digitaal getekend conform door overheid goedgekeurde digitale handtekening standaarden (Advanced XML Digital Signature Standard).
MailArchiva integreert naadloos met MailID waardoor authenticiteit, exclusiviteit, integriteit en contoleerbaarheid door middel van encryptie, decryptie en digitale ondertekening van e-mailberichten die in uw archief voorkomen gewaarborgd zijn.
Met MailArchiva, hoeft u niet een gecompliceerd en duur database systeem te onderhouden aangezien de e-mail direct op het file systeem worden opgeslagen.
MailArchiva maakt gebruik van een lichtgewicht maar snelle zoekmachine die met gemak grote hoeveelheden data doorzoekt.
MailArchiva is uitgebreid schaalbaar en ondersteunt distributed search. Additionele servers kunnen geimplementeerd worden om de zoek performance te verbeteren.
Emails worden opgeslagen in een gestandaardiseerd format (bijv. RFC822). Andere oplossingen slaan vaak op in hun eigen gemaakte formaten.
Geen software van derde partijen is noodzakelijk. Je hoeft niet te betalen voor een additionele dure applicatie server of database.
MailArchiva Enterprise Edition is gebouwd op de fundamenten van open source. U bent daardoor verzekerd van een betrokken en actieve open source community.
MailArchiva is gemakkelijk te installeren en te gebruiken. U heeft geen lang consultancy traject of engineersteam nodig omdat het ontworpen is om eigenlijk zelf te kunnen.
MailArchiva helpt u compliant te zijn met wetgeving en regelgeving en is dan ook zeer concurrerend geprijst.
Met slimme attachment storage, wordt kopie van een e-mail attachment maar 1 keer opgeslagen terwijl deze voorkomt in misschien wel duizenden emails. Veel van onze klanten hebben een grote besparing gerealiseerd op opslag kosten.
De MailArchiva server ondersteunt verschillende platforms. U kunt het installeren op Windows, Linux, Solaris, BSD, OS X en de meest andere OS systemen.

Wilt u meer weten over MailArchiva, neemt u dan contact op met uw adviseur bij SurfPlan!