PeerLock ServerPeerLock Server biedt netwerk file locking op andere locaties terwijl lokale bestanden in gebruik zijn en integreert naadloos met PeerSync Server en PeerSync High Volume Server. Dit innovatieve programma verzekert u ervan dat als een gebruiker een bestand wijzigt, geen andere gebruiker toegelaten wordt veranderingen door te voeren zodat van het zelfde bestand geen versie conflicten kunnen ontstaan op andere machines die door Peerlock beschermd worden.

Peerlock Server biedt u:
Real-Time Detectie van bestanden die in gebruik zijn en onmiddelijke Locking op afstand;
Onmiddelijke File Locking en synchronisatie;
Gemakkelijke installatie en uitvoering.

De gemakkelijkste en veiligste weg om versie conflicten te voorkomen indien u gebruik maakt van DFS is een File Locking oplossing. File Locking dient minimaal real-time de bestanden te herkennen die in gebruik zijn en deze onmiddellijk op afstand te locken. Dit zorgt ervoor dat indien een bestand op locatie A wordt geopend dat alle andere versies van dat bestand, dwz. locale kopien op andere vestigingen gesloten worden om te voorkomen dat iemand ze kan openen of reviseren. Als het bestand gesloten is door de gebruiker op locatie A, wordt de file lock onmiddellijk vrijgegeven en is het bestand klaar voor synchronisatie.

Geinstalleerd op twee server machines die in de gaten gehouden dienen te worden zorgt PeerLock Server ervoor dat geen bestand binnen de in de gaten gehouden bestandsmappen op een corresponderende locatie bewerkt kan worden terwijl deze in gebruik is.

PeerLock Server wordt geconfigureerd door het selecteren van "Bron/Doel folder paren". PeerLock Server staat 255 unieke selecties toe waarbij iedere selectie weer verschillende doelen toe laat.


Wilt u meer weten over  PeerLock Server
, neemt u dan contact op met uw adviseur bij SurfPlan!