PeerSync ServerPeerSync Server is ontwikkeld als server naar server of desktop/laptop naar server synchronisatie oplossing. PeerSync biedt zowel Real-Time als Geagendeerde Synchronisatie en Backup van bestanden naar servers, waardoor er een continue databescherming ontstaat.

PeerSync Server installeert direct op de server en kan de volgende zaken bewerkstelligen:

Server Backup naar andere Server
Server Synchronisatie en replicatie tussen Servers.
Server Backup naar NAS of ander opslag device.
Distributie van bestanden (push) van server naar werkstations.
Files Backup (pull) van werkstations.

Het maakt he took mogelijk remote-to-remote synchronisatie snel en gemakkelijk mogelijk te maken. Honderden Fortune 500 bedrijven, federale overheden, etc. maken gebruik van deze flexibele en bewezen file synchronisatie, file replicatie, en file backup - oplossing die zowel in real-time als op geagendeerde basis kan werken.

In verhouding tot het op peil houden, of opkrikken van de productiviteit door de databeschikbaarheid onder controle te hebben,  zorgt PeerSync Server voor een lagere total cost of ownership. PeerSync Server vereist minimale installatie en beheer en heeft weinig invloed op de huidige omgeving.  Krachtige opties zijn de Embedded Open File Manager, ByteReplicator, TCP, FTP en Multi-Threading waardoor PeerSync Server zich onderscheidt op het gebied van data protectie, distributie en business continuïteitsmanagement.

Mocht u meer willen weten over PeerSync Server, neemt u dan contact op met uw adviseur bij SurfPlan!