Een integrale, complete oplossing om gevoelige data te beschermen over verschillende platformen. De toonaangevende schijf encryptie beveiliging oplossing voor uw gevoelige data.

Wat het doet
Laptop Encryption versleutelt ook desktops USB-sticks, cd's / dvd's en SD-kaarten. Het beschermt data-at-rest op de harde schijven, Opal compliant self encrypting harde schijven en verwisselbare media.

WinMagic is uitsluitend gericht op één doelstelling- het beveiligen van data-at-rest, en wordt verder niet afgeleid door andere doelstellingen of prioriteiten. SecureDoc full disk encryption software is een zeer veilig maar toch flexibel oplossing om uw organisatie te helpen bij de naleving van privacy en veiligheid voorschriften door de bescherming van gevoelige gegevens in laptops, desktops en op verwisselbare media. Eenvoudig op te zetten, SecureDoc disk encryption software zorgt voor een hoge productiviteit voor de eindgebruiker en zorgt tegelijkertijd voor maximale veiligheid en transparantie van de work-flow. Door te profiteren van Opal compliant Self – Encrypting Drives en Intel® Anti Theft Technology, is het SecureDoc whole disk encryption software mogelijk voor organisaties om met hun eigen IT-omgeving simpel om te gaan door alle verwante data-at-rest encryptie onder een gecentraliseerde enterprise server inclusief security beleid , wachtwoord regels en de beheersbaarheid van encryptie-software op de  PC, Mac en Linux-platforms te plaatsen.

Hoe het werkt
SecureDoc versleutelt de gehele harde schijf (full-disk encryptie) op een sector-by-sector basis, en maakt authenticatie op pre-boot mogelijk om te zorgen voor een maximale beveiliging.

Wat is SecureDoc Disk Encryption?
SecureDoc full disk encryptie software biedt volwaardige full-disk en harde schijf encryptie voor laptops en pc's. Robuust en "always on" AES 256-encryptie wordt gecombineerd met een toonaangevende reeks van integraties voor sterke authenticatie met tokens, smartcards, biometrie en PKI. SecureDoc kan worden ingezet als stand-alone oplossing of kan centraal worden ingezet vanaf de SecureDoc Enterprise Server (SES). SES vereenvoudigt de implementatie, rapportage en administratie voor de onderneming, wat resulteert in server beveiliging van gevoelige gegevens tegen een lage total cost of ownership.

SecureDoc is gecertificeerd op overheidniveau AES-256 bits disk encryptie software en netwerkbeveiliging oplossing (FIPS 140-2 Level 2, CC EAL 4 gecertificeerd) die het voor organisaties mogelijk maakt om de ROI te verhogen op hun IT-beveiliging door gebruik te maken van single of multiple factor authenticatie en door het beheer van hardware-gebaseerde beveiligings technologieën die binnenkomen in de onderneming. SecureDoc is verkrijgbaar in een standalone-versie, of als onderdeel van een centraal beheerde Whole Disk Encryption-oplossing, die van SecureDoc Enterprise Server (SES). Voor individuele gebruikers biedt SecureDoc een eenvoudige, betrouwbare en veilige manier om hun gegevens te beschermen door gebruik te maken van SecureDoc Full-Disk Encryption (FDE), Pre-Boot Authentication (PBA), Port control, Disk Access control en verwisselbare media Encryption (RME). PBA ondersteunt een of meerdere factoren authenticatie met behulp van wachtwoorden, USB tokens, TPM, smartcards, biometrie of PKI.