Wat het doet
SecureDoc is een web server security software-oplossing en biedt enterprise-class centrale administratie en beheer voor SecureDoc-versleutelde laptops, desktops en andere eindpunten.

Hoe het werkt
Een krachtige enterprise server beveiliging console maakt het opbouwen van gebruikers, groepen, profielen alsook de belangrijkste management mogelijk. Veilige communicatie met eindpunten via SDConnex maakt de uitrol, het beheer en de ondersteuning van tienduizenden gebruikers mogelijk.


De beveiliging van webservers encryptie is altijd, op een bepaald niveau, een ontwrichtende technologie. Goede encryptie software oplossingen minimaliseren deze ontwrichting, maar om een niveau van computer- en netwerkbeveiliging te bereiken om gevoelige gegevens te beschermen zal er enige ontwrichting van de workflow zijn. Vermenigvuldigen deze verstoringen door honderd gebruikers of tientallen duizenden gebruikers, dan kan dit leiden tot een snel stijgende total cost of ownership voor de encryptie-oplossing (en ook een belangrijk probleem voor IT-ers en beveiligingspersoneel). Een encryptie-oplossing welke 'goed genoeg' is voor een laptop (laptop beveiliging van de gegevens) of een kleine groep kan een zware last worden wanneer deze worden ingezet in een onderneming.

Of het nu gaat om Windows server veiligheid of een verscheidenheid van andere encryptie oplossingen, SecureDoc Enterprise Server (SES) disk encryptie is ontworpen om de behoefte van de beheerders van encryptie over de gehele onderneming te kunnen beantwoorden. SES heeft de succesvolle implementatie, roll-out en voortdurende onderhoud van SecureDoc voor toonaangevende organisaties over de hele wereld gerealiseerd. De centrale console biedt controle over alle aspecten van de SecureDoc oplossing inclusief Windows server encryptie, server codering voor Mac en Linux-clients, Seagate Momentus FDE-schijven, File & Folder encryptie, verwisselbare media (CD/DVD/USB) en Port Control functionaliteit.