SecurepointSecurpoint UTM Security biedt complete, kost besparende protectie tegen een grote schaal aan beveiligings gevaren. Securepoint's technologie is getest en bewezen in meer dan 30,000 netwerken over de hele wereld en heeft vele awards gewonnen.

Securepoint is leverbaar als software en complete hardware direct inzetbare appliance. De Securepoint software kan gedownload en geinstalleerd worden op een bestaande computer of nieuwe computer naar keuze. Wilt u echter een direct inzetbare oplossing dan biedt de Securepoint Appliance een krachtige all-in-one oplossing voor de hedendaagse security eisen.

De Securepoint Firewal beheert het in- en uitgaande communicatie verkeer. U kunt voor elk protocol, intern netwerk, server, service en gebruikersgroep de toegang toestaan of blokkeren. De firewall onderzoekt zowel netwerkinformatie (packet headers) als applicatie informatie (payloads) om verdacht verkeer op te sporen en te blokkeren.

Stateful Packet Inspection
De Securepoint Firewall gebruikt network packet headers om verkeer tussen het Internet en in het interne netwerken, servers en gebruikers te managen. De Securepoint Firewaal onderzoekt individuele packet headers om er zeker van te zijn dat ze conform de regels van het geschikte protocol (packet filtering) zijn en gaat de volgorde van gebeurtenissen na, gedurende doorgaande verbindingen om schending van normale processen te detecteren (stateful packet inspection).

Application-Level Deep Packet Filtering
De Securepoint Firewall benut Application-Level proxies om de applicatie gerelateerde inhoud van communicatie pakketten te scannen en om verzekert te zijn van conformiteit aan regels bij web-verkeer, e-mail, DNS en andere breedband applicaties.

Security Proxies
Securepoint firewall levert begrijpelijke proxies die het beheer vereenvoudigen doordat u op eenvoudige wijze protocollen en kenmerken van content filtering, caching, white- en blacklists, file extension filtering en MIME-error checking kunt activeren en de-activeren. Proxies, zoals HTTP, DNS, SOCKS, POP3, Ident en SMTP zijn beschikbaar.

NAT en Masquerading
Dynamische- en statische Network Adress Translation (NAT) en Masquerading verbergen interne IP-adressen achter een "publiek" IP- adres om te voorkomen dat hackers zich een beeld kunnen vormen van het interne netwerk, servers en gebruikers.

DoS Protectie
De Securepoint Firewall beschermt tegen Denial of Service (Dos) attacks zoals TCP SYN flood, ICMP flood, UPD flood, Smurf, Trinoo en IP Spoofing.

Traffic Shaping en Quality of Service
U kunt de prioriteit van verschillende typen verkeer tussen specifieke uiteinden verhogen of verlagen hetgeen de servicekwaliteit (QoS) bij kritische transacties waarborgt. Indien u gebruik maakt van Voice over IP (VOIP) kunt u één VPN tunnel aanleggen voor VOIP en één VPN tunnel voor het overige verkeer. Met QoS in Securepoint kunt u vervolgens de bandbreedte van de VOIP tunnel instellen en prioriteit verlenen.

Gedetailleerde rapportage
De Astaro Firewall biedt gedetailleerde rapportage over netwerkverkeer, verbindingen, Packet Filter overtredingen, hardware gebruik op het firewall systeem en andere informatie voor het management van de firewall.

Brochures

Handleidingen
Demo en Download
Online bestellen
 Securepoint Firewall
Securepoint Firewall
 Demo Securepoint
Securepoint Shop

 


Securepoint Download

 

Of neem contact op met uw SurfPlan Adviseur!