Black Dwarf BacksideDe Securepoint Black Dwarf (Zwarte Dwerg) is de ideale oplossing om uw thuiswerkplek, kleine kantoor of filiaal qua netwerk te beveiligen.

De Securepoint Black Dwarf Gateway Black Dwarf (Zwarte Dwerg) biedt een ongekende uitgebreide hoeveelheid aan beveiligingsmodules voor een Router. Deze Black Dwarf is een Security Gateway en richt zich speciaal op kleine ondernemingen en filialen van 1 tot 5 werkplekken en verzorgt de complete bescherming van het netwerk.  Black Dwarf is qua netwerkbeveiliging een optimaal instapmodel aangezien het gebruikers een intuïtief configureerbaar Web Interface biedt.

10 Argumenten om voor de Black Dwarf Security Gateway te kiezen:

Firewall met High-End Functionaliteit (Deep Packet Inspection).
SPAM-Filter met 99% Herkenningsratio en minimale serverbelasting.
Antivirus scanner: Automatische vorgeinstalleerde en geactiveerde Virusscanner die zowel emails, bijlagen (ook ingepakte) en webtoegang qua virussen onderzoekt.
Content-Filter: Begrenst de toegang van uw medewerkers of kinderen op het internet en welke email bijlagen toegestaan zijn.
Anti-phishing/Anti-spyware: De geintegreerde bescherming ter voorkoming van de verspreiding van gevoelige data (zoals bescherming bij online bankieren of wachtwoord toegang).
VPN-Gateway: Een veilige verbinding tussen uw firma en filialen of tussen uw firma/vestiging en thuis.
Webgebaseerd management voor een eenvoudige, intuitieve bediening en beheer: Met de configuratiewizard is het gebeurd binnen een paar seconden.
Automatische Updates maken het mogelijk om geautomatiseerd ieder uur updates op te halen en te activeren zodra u over een actieve licentie beschikt.
Automatische Tijdfunctie maakt synchronisatie van de tijd van computers in het netwerk mogelijk.
Uitstekende Prestaties tegen geringe kosten met daarbij een extreem snelle en zekere implementatie en configuratie.
Altijd up2date onderhoud met uw licentie: Om uw Black Dwarf altijd actueel te houden ontvangt u altijd de meest actuele updates van uw virus scanner, spam filter en software updates waarvoor u een licentie nodig heeft. De eerste 12 Maanden vanaf het registratiemoment zijn bij de levering inbegrepen. Om de volledige security functies en modules van Black Dwarf te benutten kunt u na de afloop van de eerste 12 maanden kiezen voor een periodeverlenging van de licentie.

Mocht u meer willen weten over de Black Dwarf, aarzelt u dan niet contact op te nemen met uw adviseur bij SurfPlan!