Piranja Unified Threat ManagementDe Securepoint Security Appliance Piranja richt zich speciaal op kleinere organisaties en filialen zoals bij advocatenkantoren, praktijken en andere kleine netwerken. Piranja sluit naadloos aan bij deze doelgroep omdat de bediening en het beheer van deze netwerkbeveiligingsoplossing erg gemakkelijk is.  Deze UTM-Security Gateway richt zich speciaal op kleine Ondernemingen en Filialen van 1 tot 10 werkplekken en verzorgt de complete bescherming van het netwerk.   Tijdens de communicatie over het internet neemt de dreiging door hackers, spam, virussen, malware en door onoplettendheid vaak toe. Piranja  is qua netwerkbeveiliging een optimaal instapmodel aangezien het gebruikers een intuïtief configureerbaar Web Interface biedt.
De Piranja is qua netwerkbeveiliging een makkelijk centraal te beheren security oplossing en biedt in het kort de volgende security modules:

Centrale Management omgeving met beheer tot en met 65.535 Appliances met web gebaseerd management voor een eenvoudige, intuïtieve bediening en beheer: Met de configuratiewizard is het zo gebeurt.
High-End Netwerk Firewall (met stateful deep packet inspection)
Virus-Scanner voor web en email verkeer
Content-Filter (web en email filtering voor veilig en verantwoord internet en email verkeer)
Anti Spyware/Phishing-Filter
Spam-Filter met 99% Herkenningsratio en minimale serverbelasting
VPN-Gateway met IPSec, OpenVPN (SSL), L2TP, PPTP
Intrusion Detection System
X-509-Certificaten-Server
Proxies voor HTTP, FTP (over http), SMTP, POP3, VNC, SIP/RDP
VoIP/IP Telefonie support
Multipath-Routing mogelijk bij het aansluiten tot wel 15 DSL verbindingen
VLAN
Quality of Service
Bandbreedte management / Load Balancing/Hoge Beschikbaarheid
Clustering
Automatische Updates maken het mogelijk om geautomatiseerd ieder uur security en software updates te ontvangen en te activeren zodra u over een actieve licentie beschikt.


Mocht u meer willen weten over de Piranja, aarzelt u dan niet
contact op te nemen met uw adviseur bij SurfPlan!