Secure Virtuele Machine ApplianceDe Securepoint Virtuele Machine Security Appliance richt zich speciaal op  organisaties en filialen zoals bij advocatenkantoren, ziekenhuizen en andere grote netwerken, maar ook speciaal op ASP aanbieders van software. De UTM Security Virtuele Machine Appliance sluit naadloos aan op de netwerk security eisen en wensen omdat de bediening en het beheer van deze netwerkbeveiligingsoplossing erg gemakkelijk is.  Deze virtuele UTM-Security Gateway richt zich speciaal op ondernemingen en filialen van 1 tot 1000 werkplekken en verzorgt de complete bescherming van het netwerk.  

Tijdens de communicatie over het internet neemt de dreiging door hackers, spam, virussen, malware en door onoplettendheid vaak toe. De SecurePoint Virtuele Machine UTM Security Appliance  is qua netwerkbeveiliging een betaalbare en gemakkelijk te bedienen security oplossing aangezien het een intuïtief configureerbaar Web Interface biedt.

De SecurePoint UTM
Virtuele Security Appliance  is qua netwerkbeveiliging een makkelijk centraal te beheren security oplossing en biedt in het kort de volgende security modules:

Centrale Management omgeving met beheer tot en met 65.535 Appliances met web gebaseerd management voor een eenvoudige, intuïtieve bediening en beheer: Met de configuratiewizard is het zo gebeurt.
High-End Netwerk Firewall (met stateful deep packet inspection)
Virus-Scanner voor web en email verkeer
Content-Filter (web en email filtering voor veilig en verantwoord internet en email verkeer)
Anti Spyware/Phishing-Filter
Spam-Filter met 99% Herkenningsratio en minimale serverbelasting
VPN-Gateway met IPSec, OpenVPN (SSL), L2TP, PPTP
Intrusion Detection System
X-509-Certificaten-Server
Proxies voor HTTP, FTP (over http), SMTP, POP3, VNC, SIP/RDP
VoIP/IP Telefonie support
Multipath-Routing mogelijk bij het aansluiten tot wel 15 DSL verbindingen
VLAN
Quality of Service
Bandbreedte management / Load Balancing/Hoge Beschikbaarheid
Clustering
Automatische Updates maken het mogelijk om geautomatiseerd ieder uur security en software updates te ontvangen en te activeren zodra u over een actieve licentie beschikt.


Mocht u meer willen weten over de SecurePoint Virtuele Machine UTM Appliance, aarzelt u dan niet
contact op te nemen met uw adviseur bij SurfPlan!