Surf Protectie van Securepoint biedt u de mogelijkheid om de productiviteit van uw werknemers te verbeteren door ongeoorloofd en onverantwoord surfgedrag tijdens werktijd tegen te gaan. Beheers daarom met Securepoint Surf Protectie het internetgebruik van uw werknemers.  Securepoint heeft  Surf Protectie geintegreerd, een "Surfbeveiliging" die miljoenen hosts, adressen, documenten en afbeeldingen, onderverdeeld in verschillende categorieën centraal kan identificeren en blokkeren. Door het probleem bij de bron aan te pakken voorkomt u problemen met werknemers.


Flexibele Beleidsopstelling

Securepoint Surf Protectie helpt U om snel en nauwkeurig een webtoegangsbeleid op te stellen. Een point-and-click web interface bestaande uit verschillende categorieën en maakt het U gemakkelijk om profielen van ongepaste sites te creëren. U kunt deze profielen op maat maken door de verzamelde categorieën in bruikbare groepen te verdelen en door het creëren van zogenaamde witte en zwarte lijsten van pagina's waar toegang tot verleend of die geblokkeerd moeten worden.

 

 


Heldere Dekking
Securepoint Surf Protectie gebruikt een real-time URL filter systeem.

Webpagina's worden geanalyseerd met behulp van ingewikkelde technieken zoals:
 Tekst classificatie: Webpagina's worden beoordeeld met behulp van factoren als woordfrequentie en woordcombinaties;
 Karakterherkenning: Tekst op plaatjes wordt geanalyseerd.
 Visuele beeldherkenning: Symbolen, logo's en handelskenmerken worden gebruikt om webpagina's te categoriseren.
 Herkenning van pornografische inhoud: Flesh tone images en gezichtsherkenning worden gebruikt om plaatjes met een hoge concentratie van niet-gezichts-huid te kunnen identificeren.
 Gelijkheidsvergelijking: Afbeeldingen worden vergeleken met afbeeldingen van al eerder gekwalificeerde webpagina's.
 De database classificeert webpagina's in 15 talen, ook de Nederlandse taal.

Gedetailleerde rapportage
Securepoint Surf Protectie levert gedetailleerde informatie over het webverkeer en de overtreder van de opgestelde regels. U kunt deze opties gebruiken om gebruikersgedrag te begrijpen, de prioriteit van problemen vast te stellen en om met een geschikt gebruikersbeleid te komen.

Uitstekende Prestaties
Om uitstekende prestaties te verzekeren:
 Slaat Securepoint Surf Protectie URLs die voorheen aangevraagd zijn op in locale databases zodat de master database alleen gebruikt wordt voor URL's van sites die niet eerder bezocht zijn.
 Kunnen webpagina's snel in het wereldwijde URL-Filtering systeem worden teruggevonden.


Zonder tussenkomst van een beheerder kan de Surf Protectie up-to-date gehouden worden. Door handig gebruik te maken van proxies en surfbeveiliging kan u bovendien een bandbreedte volume vermindering van 40% op de internetconnectie verkrijgen, een aanzienlijke besparing op de communicatiekosten. Als een gebruiker een pagina bezoekt die niet in de database voorkomt dan wordt de URL door de Web Crawler geclassificeerd.

Brochures

Handleidingen
Demo en Download
Online bestellen

Securepoint Surf Protectie

Securepoint Surf Protectie

Securepoint Demo

Securepoint Shop

 

 

Securepoint Download

 


Of neem contact op met uw SurfPlan Adviseur!